Vad kul det var att jobba med Allstars! Den här är en kund som jag hade velat jobba med ganska länge, men jag hade inte fått möjligheten tills nu.

Det är vi på Jo kommunikation som hjälper allstars med deras marknadsföring, och det är så allt började för mig. Nu efter EdelPhoto och Jo Kommunikation har gått ihop då blir det allt mycket enklare för Allstars att ha kontakt med en enda byrå som fixar allt åt dom. Och det är det som är fantastiskt med mina nya medarbetare- nu kan jag som fotograf vara med i den kreativa prosasen och då blir resultaten mycket bättre för kunden.

Jag fick såklart smaka hamburgaren och ALLA milkshake!! 😉 Milkshaken var alltså obeskrivlig goda, jag rekommenderar de stark!! 🙂

Vad tycker Allstars om vårt samarbete?
– Vi är jättenöjda med kampanjen ”Summer specials”. Det blev precis som vi önskat oss. Somrigt och läskande. Vi har nu samarbetat med jo. under drygt ett års tid. Ett samarbete som funkar klockrent. Det jag/vi uppskattar är deras idérikedom, snabba puckar och framförallt det slutgiltiga resultatet. jo. är helt enkelt grymma!
Emma Öystilä, Marknadsansvarig för Allstar, Invito och Runt Hörnet i Umeå.
tvskarmarna-liggande_chefsburger_em
Allstar

right_window_milkshakeshakeprint

 

allstarkanna_170cm_expand