Dagens började med några porträttbilder åt Umeå trafiksäkerhetscenter Hörnefors. Jag blev glad över att jag fick fota dom eftersom jag har varit hos dom och fick köra deras snabba och gammal volvo bilar. Ja, vill du ha något roligt att göra på vinter då ska du definitivt åka till dom och köra bild på elven. Det var sååå rligt!!! 😀

jag har märkt att här i Sverige, dom flesta gillar inte att bli fotograferade. Och så var det med dagens första kund, men det är där jag kommer med min stora kubanska leende och gör alla att le och fasta på bild! hehe! 😀

Kolla på bilderna, tycker du inte att dom blev bra!!? 🙂

porträttfoto umeå-7375 porträttfoto umeå-7365

porträttfoto umeå-7357 porträttfoto umeå-7349porträttfoto umeå-7371

Och här är en gruppbild jag är mycket nöjd med! Alla tittar på kameran och alla ser trevliga ut. Personalbilderna visar åt dina kunder vem NI ÄR och därför tycker jag det är jätteviktigt att man ser trevlig och välkomnade ut! Det är just det man får hos EdelPhoto AB!

porträttfoto umeå-7396-2

Efteråt fotade jag åt Creative Lounge, vi fotade även utomhus och dessa bilder kommer ni att få se snart! 😉