Vilken underbar jag jag har haft på jobbet idag!! Tänk på att vi fotade mat och jag ÄLSKAR mat!! 😀

Ja, jag har fotat lokalproducerade ägg från Norrlandsägg, och tillsammans med en superkock som heter Freddy komponerat fantastisk mat. Det är helt otroligt hur många olika och goda maträtter man kan göra med ägg, Kolla på bilderna så förstår ni vad jag menar! 🙂

EdelPhoto-0460

 

EdelPhoto-0587

 

Just den här maträtten fick jag smaka, och jag kan inte beskriva med ord hur gott det var!! Det som är runt ägget är fläskfile. Halleluja!!

EdelPhoto-0489

 

Här kan ni se hur freddy gjorde sin magi

EdelPhoto-0486

 

Visst ser allt gott ut!?

Vi är inte klart dock, Norrlandsägg vill ha bilder på fler maträtter och vi måste boka en ny fotosession för att fota resten.

Ha en toppen vecka!

Vi hörs imorgon 🙂