Här kan ni se bilder på en av kunderna som har varit hos mig i veckan. Hon måste vara bland världens sötaste bebis!! 🙂 Jag tycker att det bästa ålder för att fota en bebis är när dom är från ca 6-7 månader , då kan dom redan sitta och på så sätt man kan fota från olika vinklar . Och dom skrattar desutom jättemycket!! 😀 Just den här flicka började skratta så fort hon kom in i studion ock såg mig, då började jag prata med henne och hon skrattade ännu mer!! För någon anledning de flesta bebisar som jag fotograferar börjar skrattar så fort dom ser mig! haha!

Vi hade verkligen en underbart fotosession! Kolla på hennes skratt bara!! 😀

EdelPhoto - fotograf umeå-6705

EdelPhoto - fotograf umeå-6696

 

EdelPhoto - fotograf umeå-6692

 

EdelPhoto - fotograf umeå-6684

 

EdelPhoto - fotograf umeå-6710

Om ni vill se fler av mina bebis/barnbilder då är det bara att klicka här

Trevlig helg allihopa!! 🙂