I lördags jobbade jag hela förmiddag med tre olika familjer som bokade tid för att fota hela släkten. De här typ av bilderna är super roliga att ta! Alla kommer till studion med en underbart humör och det finns alltid en söt mormor som jag älskar att prata med och som blir superfint på bild! 🙂

Första familjen som kom till studion var tre generationer, den andra var också tre generationer men det kom även några kusiner med dom. Och den tredje var med den här bilderna som ni kan se här nedan. Dom är kusiner allihopa. Som ni kan se på deras ansikte så hade vi jättekul under fotosessionen!! 🙂 Det mer folk kommer till min studio det hårdare skrattar vi! hahaha!! 😀

Kolla vilket mjuk ljus jag fick på bilderna, det är med min nya sofbox som är det bästa investering jag har gjort i företaget. Man får så himla mjuk ljus på folk att det är helt galet, speciellt deras hud! Kolla noga så får du se! 🙂

Familjerna jag fotade idag var också med samma softbox och längtar redan efter redigera bilderna, fotade även en par som deras bilder som kommer att bli helt fantastiskt i svartvita!! 🙂

EdelPhoto-fotograf umeå 6754

 

EdelPhoto-fotograf umeå 6765

Och här nedan är den super softboxen som hjälper mig att få så himla fint ljus. Den är 145/ 145 cm!! 😀

EdelPhoto-1581