Yes äntligen hade jag tid för att fotografera bara för skoj skull!! 😀 Förut brukade jag fota ganska mycket bara för skoj, idag har mina kunder tagit öven nästan hela min tid och då hinner jag faktiskt inte ringa en model och planera en photoshoot. Och ja, det är super kul att jobba med en hobby men när man jobbar hinner man inte experimentera med ljuset och hitta på roliga idéer! 🙂

Hur som helst i helgen var jag supersugen på att komma till studion och fota, då kontaktade jag Alexandra och vi planerade hela fotograferingen. Eftersom jag hade fotat smycken från deseos.se i veckan så fick jag låna dom och fota med dom. Jag tyckt från första gången jag såg dom att dom skulle bli snygga på bild, och Gud vad jag hade rätt!! 🙂 Kolla på bilderna så får du se!

EdelPhoto-7184

EdelPhoto-7194-3

FOTOGRAF UMEÅ -7134

EdelPhoto-7206-2

EdelPhoto-7148-2

Efter vi kände os nöjda med alla ansikte bilder så testade vi fota några helkroppsbilder. Jag hade lite svårt att välja hur jag gillade bilden mest, i färg eller svartvit!?

FOTOGRAF UMEÅ -7237 copy

Om du gillar någon av smycken så kan du köpa hos Deseos.se