Nu har det startat en ny webshopp i Umeå, dom heter deseos.se och säljer många olika fina smycken. Eftersom jag redan fotar smycken åt några webshoppar så vill jag att stilen mellan dom ska skiljas lite. Då kom jag på att smycken från deseos.se kunde fotas med reflektioner. Och detta var inte lät ska ni veta. Jo, alltså man kan fota en produkt med reflektioner men då är det inte lätt att få ett bakgrund som är 100 % vit. (Om man inte vill redigera mycket efteråt). Jag spenderade mycket tid i detta, men tills slut hittade jag rätt och nu får jag bilderna både med reflektioner OCH en bakgrund som är 100 % vit- och smälter ihop med webshoppen- och redigering på bilderna går ganska snabbt! 🙂

Desseos.se har just nu en premiärerbjudande, så om du hittar något du gillar då vore du passa på! 😉

Rabatt koden är Premiär15

Deras hemsida hittar du på www.deseos.se. Den är såå rent och stiligt!!

EdelPhoto-798

EdelPhoto-03

EdelPhoto--5

Vi bokade två fotosessioner, en för produktfotografering och en där vi fotade alla smycken på en modell. Dom vill att deras kunder ska kunna se storleken på smycken i jämförelsen med kroppen. Smart tycker jag! 🙂

EdelPhoto--4

EdelPhoto-

EdelPhoto--2

EdelPhoto--3

EdelPhoto-9

EdelPhoto-24

EdelPhoto-78

 

Så nu vet du vem du ska ringa om du också har en webshop som säljer smycken och vill ha lika fina bilder!

Och kom ihåg att passa på och köpa dina favorit smycken hos deseos.se nu att dom har rabatt! 😉