I torsdag var jag och fotade hos Hälsocentral Dragonens här i Umeå. Det var dags för dom att förnya sina bilder på personalen och då ringde dom mig. Vi hade planerat fotograferingen för ca 3 veckor sedan, jag var hos dom och Katarina, hon som är chef visade mig var jag kunde fota, så fort jag såg deras korridor  så fastnade jag med den, den var fint och jag var säker på att vi skulle få några fina bilder där. Och så blev det!! Det får se här nedan! 🙂

Hon vill också ha några enskilda bilder på doktorerna mot vit bakgrund. Så detta gjorde vi i en konferensrum.

Det är mycket roligt att träffa och fota dom som ta hand om oss och hjälper oss när vi blir sjuka!! Jag har alltid gilla läkarna och sjuksköterskor! Och självklart jag ska inte glömma det bra jobbet som alla undersköterskor gör! 🙂

EdelPhoto-Fotograf Umeåå-9622

Jag som barn var alltid rädd av sjuksköterskor, men när man ser hur glada dom här blev, så vill man bara hälsa på dom!! 😀

Fotograf Umeå-00005.4.4

Fotograf Umeå-00005.4.5

Och här ser ni vad fina läkarna blev!!

Fotograf Umeåå-9667 copy

EdelPhoto-Fotograf Umeåå-9679 copy

EdelPhoto-Fotograf Umeåå-9608 copy

Ha en kung helg allihopa!! 😀