Idag har jag varit på Hälsocentral Dragonen och fotade många läkare och sjuksköterskor, det var kul och ni kommer att få se bilderna snart! 🙂

Nu vill jag vissa er bilder på ett företag som jag fotade föra veckan, dom heter Trygg Assistans. Dom var ca en timme i studion och efter vi fotade så fick jag höra mycket om hur dom jobbar och så, med lite kaffe och godis så hade vi en trevlig pratstund! 🙂

Här är några av bilderna vi tog:

EdelPhoto- fotograf umeå-9234

Han här ovan är Christoffer och kallas  Kritto, en inspirerande kille!!

fotograf ume-9269

fotograf ume-9275

Den här blev min favorit bild! Den är varm och jag tycker att den fångar vad företaget jobbar med.

fotograf umeå--9255

fotograf umeå-9226

Nu är jag på väg till en botik som heter Optiken, ska fota en event dom har där. Det blir säkert kul! 😀