Nu har jag verkligen fotat massor med mammakläder, mamalicious och till och med underkläder! Min kund Gravid & Liten har fått in jättemycket nyheter. Och vi började fota allt detta förre veckan, men det var så mycket att vi var tvungen att boka en ny tid tills idag. Jag har fotat åt dom sedan dom öppnade och det känns jättekul! Vi är faktiskt grannar, deras botik ligger bara 100 mettre från mi studio så det blir väldigt smidigt för dom att komma hit och fota deras nyheter.

Okej, om du är gravid då kan du kanske hitta något du gillar här nedan. Det är inte allt vi fotade självklart! Om du vill se resten så vore du kolla deras hemsida www.gravidochliten.se 

Jag gillar verkligen ljuset jag har fixat åt dom, det är väldigt mjuk vad!? 🙂

Fotograf umeå - EdelPhoto-50

Fotograf umeå - EdelPhoto-51

Fotograf umeå - EdelPhoto-52

 

Hot mama!! haha! Vilken härlig tröja!! 😀

Fotograf umeå - EdelPhoto-54