Igår var jag hos Norrlandsägg, det är jag som fotar alla bilder som ska användas i deras marknadsföring, men det här gången var fotografering lite annorlunda. Nu skulle jag fota deras maskin under tiden dom jobbar. Dom har en jätte stooor maskin som packar deras ägg!! Och maskinen gör nästan allt, den är jo en mycket smart robott som drivs av datorer. Och dyrt måste den vara! 🙂 Det är roligt att vara där inne och tittar hur allt går till.

Jag tog många bilder åt dom och här kan ni se några stycken:

fotograf i umeå - EdelPhoto-0184 fotograf i umeå - EdelPhoto-0205 fotograf i umeå - EdelPhoto-0257 fotograf i umeå - EdelPhoto-0087 fotograf i umeå - EdelPhoto-0175

Jag fick även deras nya äggpaket som dom ville ha produktfoto på, här är några av dom:

fotograf i umeå - EdelPhoto-9899 fotograf i umeå - EdelPhoto-9897 fotograf i umeå - EdelPhoto-9908