Hej på er!

Nu är Standard Film Team klart med EdelPhotos nya reklamvideo! Och jag är mer än nöjd och stolt över hur bra jobb dom har gjort!! Vi hade världens bästa samarbete och dom gjorde allt exakt efter min önskemål utan att aldrig säga att något inte gick att göra. Ja, dom sa bara ja till alla mina idéer och dom kom på egna idéer dessutom.

Ni kan se videon här nedan, hoppas att ni gillar den! 🙂

Och här kan ni se några behind the scens bilder vilka är alltid roliga att se!! 😀

EdelPhoto-05367

EdelPhoto-05371

Det ni ser på taket är äggkartonger, ja haha! Det är för att det ekade ganska mycket i studion och vi var tvungen att ha äggkartonger överallt.

EdelPhoto-05376

Här är Erik och visar mig hur mycket jag ska öppnar min händer så att dom kan sedan lägga in en bild i mellan 😉

EdelPhoto-05378

EdelPhoto-05382

EdelPhoto-05385