OBS: Det är inte den här bilderna som är med i tävlingen eller ska publiceras i hårtidningar.

Hej hej!

Har haft en underbart vecka!! Har varit i studion fram till kl 20:00 eller 21:00 varje dag. Idag var jag tvungen att börja jobba kl 7:00 så att jag kan hinna med allt redigering och fota dagens kunderna samtidigt. Det är det som är svårt som fotograf att man kan inte göra båda samtidigt! 🙂

Hur som helst! Kolla vilka snygga bilder jag tog åt Art by Wixners!! 😀 Och den här bilderna är inte de bästa bilder vi tog, som ni kan läsa ovan så kommer de bästa bilderna att användas i en stor tävling som förhoppningsvis kommer dom att vinna 😉 . Och efter det så kan jag vissa dom för er. Vi fotade från kl 14:00 till ca kl 19:00. Vi hade 6 modeller med oss. Och jag var nöjd med dom flesta, speciellt med killarna därför att det är svårt att hitta manliga modeller men nu har dom lyckats bra med det tycker jag.

Den här första bilden kommer inte att tävla, men jag ÄLSKAR DEN!! 😀 Kolla på ljuset bara!

FOTOGRAF I UMEÅ-EdelPhoto-8909

FOTOGRAF I UMEÅ-8917

FOTOGRAF I UMEÅ-8945

FOTOGRAF I UMEÅ-9003

Och här är Art direktor på Art by Wixners. Här testade jag ljuset bara och hade honom som modell men vi blev faktiskt jättenöjda med hans bild! 🙂

FOTOGRAF I UMEÅ-8765

Jag vet att ni gillar att se behind the scense bilder så här får ni några st! 🙂

FOTOGRAF I UMEÅ-8803

FOTOGRAF I UMEÅ-8809

FOTOGRAF I UMEÅ-8805