Hej och hoppas att helgen var bra!

Jag har haft en jättelång måndag, många kunder gjorde sina beställningar under helgen och då fick jag rätt mycket att redigera under hela förmiddag. Sen var jag redan fullbokat under hela eftermiddag med dagens kunder. Jag har bland annan fotat en gravid kvina med hennes kille. Och, Oh My God vilka snygga bilder vi fick!! Perfekt ljus och skogar!! 😀

Jag är fortfarande i studion och jobbar, måste hinna klart allt jobb innan imorgon, har två företagskunder imorgon som har bokat mig under hela dagen.

Men självklart vill jag hinna blogga idag, så här kommer några av dessa bilder jag redigerade imorse. Han är en kund som var hos mig föra veckan, han ville ha en makeup artist så fixade jag det. Anlitade Sara vilken gjorde ett grymm jobb!

FOTOGRAF UMEÅ - EdelPhoto-8326

FOTOGRAF UMEÅ - EdelPhoto-8283

FOTOGRAF UMEÅ - EdelPhoto-8329

FOTOGRAF UMEÅ - EdelPhoto-8323

FOTOGRAF UMEÅ - EdelPhoto-8310

FOTOGRAF UMEÅ - EdelPhoto-8299