Det tog tre dagar innan jag kunde blogga igen, ibland hinner man bara inte! Igår fredag stängde jag studion kl 17:00 och jag hanns ändå inte göra klart allt jobb jag hade planerat göra under dagen. Självklart är det roligt att ha mycket att göra , jag klagar inte, men då hinner jag inte blogga!

Som jag hade lovat, ni kan se här utomhus bilderna jag tog åt Creative Lounge i veckan. Jag hämtade faktiskt bilderna från deras hemsida just nu. Jag gillar hur dom använder dom. Dom är bra på att göra collage och sånt med mina bilder! 🙂

Ni ska veta att vädret var så grå det kan bli, och det regnade lite dessutom…

FOTOGRAF UMEA--2 FOTOGRAF UMEA-FOTOGRAF UMEA--3

Dom här studiobilderna tog vi också under veckan:

FOTOGRAF UMEA-34 FOTOGRAF UMEA--4

Och det här är en gammal bild men som sagt jag älskar deras sätt att göra reklam med dom, det ser ut som en modetidning! 😀

FOTOGRAF UMEA-12