Dagens fotojobb var gaska lik  jobbet jag gjorde åt Ume Assistance och fondamentor. Jag följde Ulf, ägaren av Bjurbäcks Bygg och marktjanst här i Umeå. Han visade många av deras arbetsplatser och jag fotade. Dom ville ha professionella aktions bilder från när dom är ute och bygger. Dessa bilder ska användas på deras hemsida och i deras marknadsföring.

Dom jobbar både åt företag och privatpersoner och jag fick se från jättestora bostader dom bygger till superfina hus som dom har byggt åt privatpersoner- och vilka hus!! Fick se och fota några hus på Holmsum som var en dröm!! Och jag får tyvärr inte vissa dessa fina hus av privatpersoner här på bloggen.

Men här kommer några av bilderna jag tog idag i alla fall 🙂

Fotografer umeå - EdelPhoto-7738

Fotografer umeå - EdelPhoto-7767

Fotografer umeå - EdelPhoto-7784

Jag fick även ha en hjälm på mig och jag tyckte jag såg rolig ut med den 🙂

Fotografer umeå - EdelPhoto-

Jag fotade även kontorspersonalen!

Fotografer umeå - EdelPhoto-8038 Fotografer umeå - EdelPhoto-8001