Wow!!! Det är helt otroligt vilka snygga bilder man kan få med bara lite sol och bra väder!!! Kan ni tro att jag har tagit de här bilderna mitt i Umeå!?? Det ser inte ut som det! hehe! Ja självklart är modellen duktig också men ni förstår vad jag menar eller hur! 🙂

Detta var i torsdag föra vecka, jag kom till Creative Lounge  för att fotografera deras nyheter som vanligt. Men när vi såg att vädret var så himla fint så kunde vi inte hålla oss inomhus, så fort vi var klara med studiobilderna så sprang vi ute och fotade i parken som ligger precis mittemot  Hotel Aveny.

Vi hade såå roligt och typ alla bilder blev bra!! Det blev lite svårt att välja dom! haha! Här kan ni se några st och resten kan ni se på Creative Lounges hemsida.

Fotograf umeå-0489 Fotograf umeå-0478 Fotograf umeå-0449 Fotograf umeå-0444

Ni är säkert nyfikna med hur jag redigerar visa bilder. Okej här kan ni se en före och efter bild:

Fotograf umeå - 0489 copy

Och här är studio bilderna vi tog samma dagen:

Fotograf i umeå - 9849