Äntligen får jag tid för att Blogga!! 😀

Ja, jag har haft så himla mycket jobb de senaste två veckorna. Har haft från ett till två företagsjobb per dag plus mina privata kunder. Jag har jobbat från kl 8:00 till kl 21:00 i en vecka för att kunna komma ikapp med jobbet- detta är självklart ett bra problem och jag är väldig nöjd över det!! 🙂

Här kan ni se den längsta fotouppdrag jag har hittills  haft, Comfort Hotel Winn!! Ja den nya Hotellet förstår ni vad kul det var att fotografera detta!!? Chris, deras VD ringde mig föra veckan för att dom hade lite bråttom med att få snygga bilder på den nya hotellet. Jag gick till dom så fort han ringde och då hade vi en trevlig möte- vilken härlig norman Chirs är! 🙂 Vi bokade fotografering för i måndags. Jag fotade från kl 9:00 till kl 21:00. Ja, dom ville att jag skulle fota hotellet både på dagen samt på kvällen. Så allt jag fotade på dagen fotade jag igen på ikvällen. Det blev mångaaaa bilder!! Och Dom blev så nöjda så! 😀

Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-26 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-2 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-4 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-6 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-27 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-28 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-14 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-17 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-22 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-38 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-40

Som tur så är jag kompis med Petra hon som jobbar på Folketshus och är projektledare från House of Metal. Så hon gjorde så att jag fick stå på taget av folketshus för att kunna fota hotellet där ifrån

Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-43 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-46 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-42 Comfort Hotel Winn - FOTOGRAF UMEÅ-50