Woohoo!! Här är några bilder som jag är mycket mycket nöjd med!!! 🙂

Deseos.se är en webshop som säljer bland de snyggaste smycken jag har sett. Dom tog hit till Umeå en vacker bloggare som Heter Ida-Marie Isaksson för att bära deras smycken och använda bilderna på Ida i Deseos Marknadsföring. Gissa vem som fotade!?? Jag självklart!! 🙂 Vi tog alla bilder i studion och det där staketet som ni ser på bakgrundet är byggt av Angelica, hon som äger deseos.se, allt är alltså fake och det är såå häftigt att det ser så himla äkta ut på bild!!

Ida är en tjej med en härlig personlighet och det var mycket enkel att fotografera henne. Jag tycker att de bästa bilderna är när hon ler, hon har en leende som säljer bra tycker jag! Kolla första bilden tillexempel, den är min absolut favorit bild! 🙂

Fotograf umeå - Ida isaksson-3523

Fotograf umeå - Ida isaksson-3619

Fotograf umeå - Ida isaksson-3

Fotograf umeå - Ida isaksson-3563

Fotograf umeå - Ida isaksson-3567

Fotograf umeå - Ida isaksson-2

Fotograf umeå - Ida isaksson-223    Fotograf umeå - Ida isaksson-222

Förresten, om ni är sugen på nått smycke får ni också 15% på hela köpet om ni anger “idamarie15 när ni handlar. (gäller t.om söndag 20/10)

Deseos betyder önskningar på spanska! 🙂