Här kan ni se några bilder jag tog åt Butiken Ingrids Underkläder. De här bilderna tog vi innan Umeå Fashion Week, dom har använt bilderna för att marknadsföra deras modevisning som jag hörde var väldig bra.

Det var första gången jag fotade den här modellen och jag blev imponerad på hur duktigt hon var! Hon hade en fint kroppsspråk och linjer. Det var alltså enkel att guida fram henne till dessa poser jag ville få fram och fånga.  Veronica  var i studion när vi fotade, hon är bland de sötaste kvinna jag har träffat! Och för vad jag har sett hennes personal bara älskar henne!

Veronica förklarade det hon ville ha för typ av bilder, sent satt hon i studion och sa, Edel jag litar på dig så fota du bara. Så gjorde vi det och här nedan kan ni se resultaten 🙂

FOTOGRAF UMEÅ - INGRIDS UNDERKLÄDER-1106 FOTOGRAF UMEÅ - INGRIDS UNDERKLÄDER-1132 FOTOGRAF UMEÅ - INGRIDS UNDERKLÄDER-1084

Och här kan ni se hur en av annonserna blev. Den har ni säkert sett på stan för att den var lite överallt!

Ingrids underkläder - edelphoto