Hej på er!

Här än en kund till mig som heter Stjärnafyrkant, det är ett företag som ligger på Förrådsvägen 16. Hos dom kan man köpa all ni kan tänka er genom kommunikation. Jag köpte faktiskt min GPS till bilen hos dom och jag blev mycket nöjd med servicen jag fick. Dom installerade den i min bil mycket snabbt. Leif Eriksson som är deras VD och min kontakt person hos dom bruka anlita mig 2 eller tre gånger per år för olika fotouppdrag. Han är så himla snäll och rolig att prata med!! Det jag gillar med Leif är att han har alltid en bra tips att ge! 🙂

Tanken med de här bilderna är att vissa deras butik. Och dom kommer att använda dom i olika annonser som jag tror dom kommer att ha på olika tidningar

.FOTOGRAF UMEÅ-3039

FOTOGRAF UMEÅ-3031

FOTOGRAF UMEÅ-3081

Dom gör också display bytte på alla smarta telefoner och det är just det den här killen här nedan håller på med!

FOTOGRAF UMEÅ-3104

Nu önskar jag er alla en toppen helg!! 😀