Här kommer några snygga bilder åt er!! 😀

I somras fotograferade jag Josefin Lustig och Mickael Lustigs bröllop. Dom var supernöjda med bilderna dom fick, och efter det så har vi håligt lite kontakta med varandra. Så nu när Micke spelade fotboll i Portugal och Josefin var här i Umeå, då passade vi på och tog några studio bilder  på Josefin. Jag måste börja med att säga att Josefin är den första och ända människa som jag har fotograferat här i Sverige som har sagt till mig ”Jag älskar att skratta och vill bara ha bilder då jag skrattar”! Underbart tänkte jag!!! I vanliga fall man måste jobba för att göra sina kunder skratta. Men med Josefin jag var tvungen att jobba JÄTTE HÅRD för att få hon att se lite mer seriös ut på visa bilder. Helt otroligt!! haha! 😀 😀

Visst är hon vacker!!? 🙂

EdelPhoto-6385

EdelPhoto-6380

Här nedan kan ni se hur jag tog de första två bilderna som finns ovan

josefin lustig

EdelPhoto-6350

EdelPhoto-6319

EdelPhoto-6331

Josefin har en blogg med många tiosen följare kolla upp den här: http://behindeveryman.se/josefin/