Här kan ni se bilder på en lång och mycket trevlig fotografering på Wasaline båten!!

Detta var ca två veckor sedan, jag åkte ditt tillsammans med 13 st modeller som följde mig för att fotografera 3 olika restauranger och en bar med sitt dansgolv. Jag måste säga att den här båten är den största båten som jag har någonsin varit på. Ja gud vi bara gick och fick och det kändes som att den tog aldrig slut. Vilka fina och stora restauranger dom har!! Nu kan man även boka julbord hos dom, och det är så mysigt där inne så jag är säker på att man ha det trevlig där!! 🙂

Vi hanns fotografera allt på 3 timmar, helt otroligt!! Dom hade inte förväntat sig att vi skulle hinna allt men det gjorde vi!

Hade vi kul då?? Oja!! Det var tre timmars skratt!! hahaha! Det kan ni se på bilderna! 😉 Men ja, jag gillar att behålla mina modeller på bra humör under tiden vi fotar,  på så sätt kan jag få levande bilder. Ibland det spelar ingen roll vad man gör eller säger, det är resultaten på bilderna som räknas.

WASALINE - Fotograf Umeå-7349

WASALINE - Fotograf Umeå-7358

Alla restauranger hade olika belysning, vilket gjorde det svårt att hitta rätt ljussättning. Dansgolvet var det svåraste uppmaningen jag hade på Wasaline. Men man ska aldrig ge upp tills man hittar rätt. Som tur förstår jag ljuset väldig bra och det tar mig bara en par minuter innan jag har hittat rätt.

WASALINE - Fotograf Umeå-6976

WASALINE - Fotograf Umeå-6946

WASALINE - Fotograf Umeå-6892

WASALINE - Fotograf Umeå-7287

WASALINE - Fotograf Umeå-7244

WASALINE - Fotograf Umeå-7219

WASALINE - Fotograf Umeå-7206

WASALINE - Fotograf Umeå-7112

WASALINE - Fotograf Umeå-7079

WASALINE - Fotograf Umeå-7036

WASALINE - Fotograf Umeå-6999

Och här kan ni se hela gänget!! 😀

WASALINE - Fotograf Umeå-7380

Wasaline blev super nöjda med bilderna och sa att dom kommer att höra av sig igen!