Jag vet att jag har sagt det tidigare- jag ÄLSKAR att ta kontorsbilder!!! 😀 Man kan vara kreativ och göra såå mycket! Arbetslivsresurs anlitade mig för att ta enskilda porträttfoto på hela personalen samt ta några bilder när dom jobbar som dom kan använda i reklamsyfte. Jag blev jätte jätte nöjd med de här bilderna!

Dom på Arbetslivsresurs hade så kul med fotoupplevelsen, dom skämtade och sa att jag vore komma dit och fota varje måndag så får dom skratta lika mycket! haha! 😀 Det var ju kul att höra! En av deras anställda kramade mig när vi var klar och sa ”Tack så mycket för att du gjorde oss så fina”. Det är roligt med så här nöjda kunder!!

FOTOGRAF UMEÅ - Fotografer i umeå-9746

FOTOGRAF UMEÅ - Fotografer i umeå-9722

FOTOGRAF UMEÅ - Fotografer i umeå-9711

FOTOGRAF UMEÅ - Fotografer i umeå-9786

En fin gruppfoto på personallen, alla ler och ser bra ut!! 🙂

FOTOGRAF UMEÅ - Fotografer i umeå-9701

Här är Anders, deras VD och en mycket trevlig kille!!

FOTOGRAF UMEÅ - Fotografer i umeå-

Pin It on Pinterest