Jag blev bokad av ett företag från Hudiksvall, dom hade byggt delar av det här huset som finns i Hörnefors. Så dom åkte hitt för att inreda hela huset och fotografera det. Dom bokade mig under en heldag och dom gjorde bokningen i 1,5 månad i förväg. Det gillar jag! Att bli bokad av ett företag för en heldag är ju fint! 🙂 Dom sa att dom kollade runt och när dom kom till min hemsida så kändes det rätt och att dom hittade exakt dessa bilderna som dom var ute efter.

Jag jobbade med två super trevliga tjejer som heter Malin och Sophie! Dom skämtade hela tiden med mig, och när dagen var slut så kändes det som att vi hade känt varandra för lände sedan! 🙂 Jag hoppas verkligen att jag får jobba med dom igen!! 😀

Interiörfotograf - fotograf umeå-0458

Interiörfotograf - fotograf umeå-0422

Interiörfotograf - fotograf umeå-0335

Interiörfotograf - fotograf umeå -778

Dom ville också ha några bilder med människor i, för att visa allt roligt man kan göra runt omkring huset.

Interiörfotograf - fotograf umeå-0284

Interiörfotograf - fotograf umeå-0208

Interiörfotograf - fotograf umeå