Nu var det dags att fotografera åt deseos.se igen! Dom är en webshop som säljer världens snyggaste smycken till en riktigt fin pris. Den här gången fotade vi med Ivana, hon är en av mina favorit modeller som jag har jobbat med. Han är väldig, väldig bra framför kameran!! Jag tror att hon kan göra 300 olika poser på en minut! haha! Vi fotograferade först i studion och så sen fotade vi ute då det hade blivit lite mörk. Deseos ville ha en lördagskväll känsla på bilderna. Jag hade en blixt med mig och fotade med iso ca 600 för att kunna få omgivande ljus på bakgrunden.

Ah förresten, det var deras nya sommar kollektion det vi fotade så allt är helt nytt och finns nu online!! Kolla här: www.deseos.se

Fotograf umeå - FOTOGRAFER-2-3

Fotograf umeå - FOTOGRAFER-2-2

Fotograf umeå - FOTOGRAFER-9447

Fotograf umeå - FOTOGRAFER-2

Fotograf umeå - FOTOGRAFER-9413

Fotograf umeå - FOTOGRAFER-9380