Jag blir alltid lika glad när Norrtåg hör av sig för att boka en ny fotograferingstid!! 🙂 Deras fotouppdrag är alltid roliga och jag gillar dessutom att åka tåg!!

Denna gången åkte vi från Umeå till Hörnefors och tillbaka, det tar egentligen bara 15 minuter att åka ditt med tåg, så jag hade bara 15 minuter på mig för allt (fixa ljuset, hittar bra vilken, styra statister lite och få bra bilder). Jag hade aldrig haft så himla kort tid för fotografering, och så åker tåget så fort att man kommer fram på en ögonblick!! När jag minst förväntade det så var vi redan framme. Hanns jag ta bilderna då?! Oja om jag gjorde det!! 😀 Här nedan kommer några av bilderna. Hoppas att ni gillar dom!

FOTOGRAF UMEÅ - REKLAMFOTO - NORRTÅG-0679

FOTOGRAF UMEÅ - REKLAMFOTO - NORRTÅG-0649

FOTOGRAF UMEÅ - REKLAMFOTO - NORRTÅG-0629

FOTOGRAF UMEÅ - REKLAMFOTO - NORRTÅG-0603