Då var det dax igen att fotografera åt Art by wixners!! 😀 Som varje år så anlitar dom mig för fotografering av deras sommar kollektion. Vi brukar fota under en hel kväll, från ca kl 17:00 till 22:00 eller så. Men tiden går fort ändå för att vi har så kul!! Det som är kul är att så fort vi har fotat klar då börjar jonas planera nästa fotograferingen- han älskar verkligen den här!! Man ser att han brinner för sin yrke! Ni säker känner igen några av modellerna?! Ja, dom har redan sina favoriter modeller som dom brukar jobba med. Och vi har alla en riktigt bra personkemi! 🙂EdelPhoto-2-211 copy

EdelPhoto-0452

Fotograf umeå-0487

Här kan ni se hur vi tog spegelbilderna! 😉

Fotograf umeå-0435

Den här bilden är i en tävling just nu! Och det var faktiskt en praktikant som gjorde håret, jag tycker att hon gjorde det grymt!!

EdelPhoto-2-2 copy

EdelPhoto-0395

EdelPhoto-0374

EdelPhoto-0360

EdelPhoto-0279

Och några behind the scenes här som är alltid rolig att se!

Fotograf umeå-0060

Fotograf umeå-0065