Idag var jag klar med redigering av alla bilder som jag fotade åt Art by Wixners. Och herre Gud vad bra dom blev!!! 😀 Dom på Wixners har varit kund hos mig i ca 2 år nu och vi har hunnit fota många gånger under tiden, men nu tror jag att vi har definitivt tagit de bästa bilderna hittills!! Det känns som att allt var perfekt, dom valde bra modeller, styling var bra, och håret- tja håret var awesome som vanligt ni vet väl hur duktiga dom på Wixners är, och speciellt Jonas som jag själv klipper mig med. Han gör bara konst med håret alltså!! Okej här kommer några behind the scens bilder, och efter Wixners bekräftar att jag får publicera bilderna då får ni se dom här på bloggen 🙂 Så Återkom snart! 😉

fotograf i umeå-9930

FOTOGRAF UMEÅ-9955

FOTOGRAF UMEÅ-9950

FOTOGRAF UMEÅ-9945

FOTOGRAF UMEÅ-9937

FOTOGRAF UMEÅ-9918

FOTOGRAF UMEÅ-9908

Önskar er alla en trevlig helg!! 🙂