Ni har säker sett de här bilderna bakom bussarna åka runt i Umeå!? 🙂 Det är wall streta media som jobbar med buss/tv reklam här i Umeå och i hela landet. Tja, dom är kund till mij här i Umeå, så varje gång ett företag behöver nya bilder för bussreklam då är det jag som brukar ta bilderna. Jag är en jättetrevlig samarbete med dom, och speciell deras säljare Johan som är en kanonbra kille!

Det här gången fotade jag MatsÅke på Teg, dom kom till studion och vi tog de här porträttbilderna fort och smidigt! Det var faktist första gången som jag fotade åt dom så det var trevlig att få träffa dom 🙂

1st_VOL18_wallstreet_217820_umeå_skiss1.indd fotograf umeå - fotografer i umeå-0209 fotograf umeå - fotografer i umeå-0609

Före veckan fotade jag ICA Kvantum, bilderna ska också hamna på bussarna. Dom kommer på bloggen snart! 😉