Hej på er!

Ja, här kommer bilder från en till frisörsalong här i Umeå!! 🙂 Jag har ju många frisörer som kunder och dom är alla roliga att jobba med, jag tror att det är ett måste att ha bra social kompetens när man är frisör för att alla mina frisörkunder är ödmjuka, roliga och gillar att skämta med mig! 😀

Nu var det HeadLine som jag fotade, dom är mina grannar. En av deras salonger ligger precis mittemot min studio här på Nygatan 18. Deras andra salong ligger på strömpilen. Jag har varit på båda deras salonger och fotograferat dom. Vad fina dom är!! 🙂

De här bilderna kommer ni att se under hela sommaren, och det är en överraskning var ni ska se dom! 😉 Dom kommer i alla fall att användas i olika reklamsyfte- vad spännande vad!? 🙂 Vi tog två olika gruppfoton, jag gillar mest den där dom hälsar på kameran, sen fotade vi även en av deras anställda. Som ni se på bilderna min sett att fota är att alltid få alla se glada ut på kort, visst blev dom fina!? 🙂

EdelPhoto-0306

EdelPhoto-0301

EdelPhoto-0331