För en vecka sedan var jag hos Myresjöhus med min portabla fotostudio och fotade hela deras personal. Dom var 15 st personer och vi bokade fotograferingen  under en förmiddag. Det fick fort och smidigt! 🙂 Jag har lagt ner ganska mycket pengar på att ha bra utrustning som jag kan använda när jag är hos mina kunder, jag vill att bildkvalitet ska vara lika bra när jag fotograferar hos mina kunder som när dom kommer till min studio. Men då måste man bära ganska mycket utrusning ibland!

Fotograferingen var skoj, inte bara för mig, dom på Myresjöhus tyckte också det! Och det är väldigt viktigt för mig- att mina kunder ska känna sig bekväma framför kameran! 🙂 Ni kan se bilderna i färg på deras hemsida här: http://www.myresjohus.se/lokala-sidor/umeå/medarbetare/  Jag bjuder på bilderna i svartvita här på bloggen 😉

fotograf umeå-0037 fotograf umeå-0036 fotograf umeå-0035