Här kommer några foton som jag är riktigt nöjd med!! 😀 Sharp anlitade mig för att fota några av deras kunder som dom har i Umeå. Vi fotade under en heldag, tänk på att vi fotade 8 olika företag så det blev ett företag per varje timme. Det var hur roligt som helst att åka runt i Umeå och besöka- fota deras kunder!! De här bilderna kommer att användas i Sharp marknadsföring här i Umeå och förmedlingen i andra orter också.  Företagen som vi fotograferade var: Löbe Granit, Internetbroken, Solidar, LR Revision & Redovisning, HSB, Umeå folkets Hus, VK och en till som kan inte minnas namnet just nu 🙂

Vill ni också ha lika snygga bilder som Sharp fick? Tveka inte att kontakta mig jag lovar att ni kommer att bli nöjda!

Fotograf Umeå-0326

Fotograf Umeå-0313

Fotograf Umeå-0138

Fotograf Umeå-0446

Fotograf Umeå-0034

Fotograf Umeå-0075