Nu har jag fotograferat politikern Edward Riedl från moderaterna! Nu har jag fotograferat många politiker faktiskt, hos mig har varit miljöpariet, Kristdemokraterna, en grupp från alliansen och Moderaterna. Det känns kul att få förtroende från så många politiker!! 😀
Fotografering med Edward var väldig roligt och intressant, Umeå är bara liten, jag hade träffa Edward för ca 7 år sedan när jag kom till Sverige. Vi blev Facebooks vänner och då har vi följd varandras karriär. Vi bokade två fotograferings dagar, en dag då vi fotade i studion och en anan dag då vi fotade utomhus i olika miljöer.

Redan första dagen var Edward väldig nöjd med mitt jobb och när vi fotade dagen två, så sa Edward några stora och fina ord till mig! Han sa att från alla fotografer som har fotograferat honom under tiden så tyckte han att jag har varit den absolut bästa. Detta känns underbart med tanken på hur många fotografer han har träffat och blivit fotat av!! 😀

Vi pratade lite om politiker såklart! 🙂 Han berättade om hur många arbetsplatser har Moderaterna fixat, om jag minns rätt så var det 270 000 till dagens datum. Detta är bland annat pga eftersom dom har sänkt skatten då har många företag mer råd att anställda ny personal och skapa nya arbetsplatser. Och jag som är företager förstår exakt vad han menar!

Vi pratade väldigt mycket, och jag fick på känsla att han är en man med mycket ”common sense”, och det vet jag efter hans sätt att fråga saker. Han vet vad man kan fråga och inte, eller göra och inte göra. Det var i övrigt en väldigt trevlig fotostund!

Bilderna kommer att använda till valet som är nu i hösten, och han godkände att jag kunde visa er bilderna innan det.

fotografer umeå.o-5433

fotografer umeå.-5550

fotografer umeå.-5469

fotografer umeå.-5539

fotografer umeå