Vad skoj!! Mikael, Josefin och Lucia Lustig har besökt min studio igen!! 😀 Jag fotograferade deras bröllop före sommaren, och vi fick sĂ„ mĂ„nga fina bilder!! Visst visste ni att jag hade ingen aning vem Mike var nĂ€r jag fotograferade hans bröllop!? hehe! Jag brukar inte se pĂ„ fotfolk alltsĂ„! 😛 Men han Ă€r en underbar kille med fötterna pĂ„ jorden sĂ„ jag Ă€r mer Ă€n glad att jag har fĂ„tt trĂ€ffa honom.

Nu Ă€r fina Josefin gravid igen, och dĂ„ passade dom pĂ„ att dom var i UmeĂ„ för att fotografera JosefinÂŽs mage. Vi tog Ă€ven nĂ„gra familjebilder. Halleluja vilka vackra bilder vi fick!!! 😀 Josefin gillade precis samma typ av gravidfoton som jag gillar att fotografera, sĂ„ det var trevlig att kunna anvĂ€nda min kreativitet! Jag har fotat massor med mĂ€nniskor under Ă„ren, men Josefin Ă€r en av de fĂ„ personerna som gillar att le pĂ„ kort- och det Ă€r ju hĂ€rlig! 🙂

Tja hoppas att ni ocksÄ gillar bilderna!

fotograf umeÄ - Mikael Lustig-6364

fotograf umeÄ - Mikael Lustig-6339

fotograf umeÄ - Mikael Lustig-6346

fotograf umeÄ - Mikael Lustig-6360

fotograf umeÄ - Mikael Lustig-6351

fotograf umeÄ - Mikael Lustig-6391