Och här kan ni se första delen av senaste fotografering med Art by Wixners!! 😀 Ja, jag har velat bloggat i tre dagar nu, men Juni är ju en månad av väldig mycket jobb hos mig!

Som jag berättade i en tidigare inlägg så tycker jag de här bilderna är de bästa som jag har fotat åt Wixners hittills. Här nedan kan ni se några av mina favoriter! MEN!!! Mina absolut favorit bilderna och dom bästa bilderna vi tog får jag inte publicera än… Dom kommer att användas i en tävling. Dom är så häääär bra jag lovar!! 🙂 Jag tror dock att jag måste vänta till hösten för att kunna visa dom här på bloggen. Men jag har massa andra fina bilder från andra photoshoot att visa er  tills det! 🙂

FOTOGRAFER UMEÅ-0094

FOTOGRAFER UMEÅ-0124

FOTOGRAFER UMEÅ-0272

FOTOGRAFER UMEÅ-9980

FOTOGRAFER UMEÅ-0202

FOTOGRAFER UMEÅ-0171

FOTOGRAFER UMEÅ-0228

FOTOGRAFER UMEÅ-0254

Självklart passade dom på och tog en bild på hela personalen! 🙂

FOTOGRAFER UMEÅ-0343