Och har kommer bilder från en lång uppdrag! 🙂 Och tror att detta var den längsta uppdraget jag har fått hittills. UPAB har lanserat en helt nu profil. Dom har bytt logotyp, färg och allt. Till detta anlitade dom ett företag från Stockholm som heter True Creative. UPAB anlitade mig som deras fotograf för att ta alla nya foton till deras hemsida, reklammaterial. Jag var ute och fotade deras parkeringsplatser ca 5 gånger. Jag fota lite människor på fart och även deras nya porträttfoton- vilka jag är väldig nöjd med!! 😀 Dom ville ha glada svartvita bilder som fångar deras anställdas personlighet. Så jag var där en helt förmiddag och gjorde detta, jag tycker at jag lyckades bra med det! Ni kan se bilderna här nedan. Och hey!! Kolla dettas nya hemsida, ni hittar den här: http://www.upab.umeå.se

Visst blev alla fina på kort! 🙂

Fotografer Umeå - edelphoto

Fotograf Umeå-2187

Fotograf Umeå-2722

Fotograf Umeå-2543