Här kommer bilder på en riktigt rolig fotograferingsdag!! 🙂 Intinor behövde bilder som kan förmedla vad dom jobbar med. Dom jobbar med direkt sänding helt enkel. Men hur kan man vissa detta på bild?? Tja, jag kom på idean att fota en interview- så att man kunde fånga den på bild samtidigt som den var på ”Live-Tv”. Hänger ni med? Titta på de två första bilderna här nedan så förstår ni! Intinor kom med en del av sin utrusning och filmade, så det finns ingen photoshop här. Det som finns i bakgrunden på TV är äkta! 🙂 Vi bokade konferenslokalerna på Hotel Aveny och var där en hel förmiddag. Det var hur kul som helst att fotografera detta, speciellt för att det var nytt! 🙂

Så ni förstår vad Intinor jobbar med, dom hjälper sina kunder över hela Norden med lösningar för broadcast och webb-TV, baserat på deras egenutvecklade plattform, Direkt-serien. Lite roliga event som deras kunder har gjort i höst är att livesända valvakan, Lidingöloppet mfl. Nästa vecka kör Dreamhack Winter igång ifrån Jönköping och då används teknik från Intinor för all streaming till SVT, Aftonbladet, MTG och YLE såväl som till webbplattformarna twitch, viewster mm. I veckan har Mittmedia, en av Sveriges största mediekoncerner, tecknat avtal med Intinor för livesändningsutrustning till sina lokalredaktioner.

Fotograf Umeå-96742

Fotograf Umeå-9725

Fotograf Umeå-9717

Fotograf Umeå-9683

Fotograf Umeå-9845