Det verkar som att jag har en bra rykte i DJs världen här i Umeå! 🙂 Nu har jag fotograferat flera olika DJs, både singel Dj, två DJ och även en eller två trio. Det som är bra med alla DJ som jag har fotograferat är att dom har redan en ide på hur dom vill att jag ska ta bilderna. Dom flesta vet exakt hur dom vill ha ljuset och även hur dom ska stå. Detta är inte vanlig i min yrke. I vanliga fall man måste komma med förslag åt kunderna. Så lite variation är roligt, och det är också uppmanande för att jag måste anpassa mig helt till kundens smak.

Här nedan är Andreas och Johan, jag har hört att det går bra för dom och dom spelar även utanför Umeå i olika lokaler och festivaler. Det var kul att fotografera dom! Vi skrattade ganska mycket under fotosessionen och dom bjöd mycket på sig själva. Tja hoppas att ni gillar bilderna! 🙂

Fotograf Umeå-3

Fotograf Umeå-0233