Då var Handelsgalan i Umeå klar och den var en helt fantastiskt gala!!! 😀
Jag har varit med och fotograferat galan från starten, så jag har sett deras utveckling under åren. Jag måste säga att den blir 100 % bättre per varje år som går. Denna var den absolut bästa!! Vilken härlig inställning!! Folk var såå glada och alla pratade med varandra. Tja här nedan kan ni se några av bilderna.

Fotograf-Umeå-122

Fotograf-Umeå-123

Fotograf-Umeå-125

Fotograf-Umeå-184

Fotograf-Umeå-151

Fotograf-Umeå-153

Fotograf-Umeå-183

Fotograf-Umeå-154

Fotograf-Umeå-185

Idag åker jag till Danmark, ska fotografera reklam och porträtt åt ett data företag. Fotograferingen kommer att ske under hela morgondagen. Det ska bli hur kul som helst!! Jag som älskar att resa det blir perfekt att få fotouppdrag utomlands. Nu måste jag fota på engelska.. vi ser väl hur det går! haha! Ja men det ska gå bara fint! 🙂