D√• har vi varit inblandat i en till helt ny hemsida! ūüôā Den h√§r g√•ngen var Lottas Omsorg som beh√∂vde v√•r hj√§lp med fotografering. Och det var sj√§lvklart v√•ra kollegor p√• Jo Kommunikation som gjorde hela webb fr√•n grunden. Vi gjorde hela fotografering p√• en dag med start i studion d√§r vi tog portr√§ttfoton. Sedan √•kte vi och bes√∂kte n√•gra av deras kunder f√∂r att fotografera hemma hos de. Vi hade otroligt tur med v√§dret, det var en fantastisk vacker h√∂stdag! D√§rf√∂r passade vi p√• och tog n√•gra utomhus bilder med n√•gra av personalen.

Jag √§lskar den h√§r f√∂rsta bilden!! Den ser mer en tiosen ord! ūüôā
Fotograf Umeå-0254

H√§r nedan kan ni se hur f√∂rsta sidan ser ut. Klicka g√§rna p√• bilden ock kolla hur hela webben blev! ūüôā
Fotograf Umeå-05

På bilden ser ni Åke och Lottas, det är de två som driver verksamheten.
Fotograf Umeå-0076

Fotograf Umeå-0240

Fotograf Umeå-0224

Fotograf Umeå-0064

Här nedan ser ni Lotta. Det är hon som startade Lottas Omsorg efter många års erfarenhet i branschen.
Fotograf Umeå-0018

Vill ni också få lika proffsiga bilder till er verksamhet? Eller vill ni kanske få hjälp med allt från foto till en helt ny hemsida? Tveka inte att kontakta oss! På vår byrå Jo Kommunikation hjälper vi dig med allt!