Omdömen från några av våra kunder

“I januari 2014 färdigställde vi vår nya konferens. Vi kontaktade Edel angående uppdraget att fotografera vår anläggning. Vi blev ödmjukt och professionellt bemötta och det resulterade i att Edel, utöver vår konferensanläggning även uppdaterade hela vår portfolio av hotellet och våra restauranger. Bemötandet, enkelheten och passionen av att alltid göra ett gott jobb är alltid bästa betyg. Edel har dem alla tre. En riktigt nöjd kund.”

Mattias Lindberg General Manager – Hotel Aveny Umeå

“Edel är idésprutan, som med glimten i ögat alltid utför ett förstklassigt arbete. Han lyssnar på oss och kommer gärna med tips för att det skall bli så bra som möjligt. Jobbet utförs med fantastisk service, effektivt och alltid till belåtenhet och humana priser.”

BM Lindberg VD – Norrlandsägg

“Vi anlitar Edel därför att han är snabb, kreativ och tänker ett steg längre och ger sig inte förrän han har den perfekta bilden. Hans bilder uppfyller våra högt ställda krav på perfektion och kvalitet i vårt arbete på Umeå Van Service AB.”

Andreas Israelsson Försäljningschef – Umeå Van Service AB

“Vi anlitar alltid EdelPhoto till alla våra fotouppdrag. Han har genom åren levererat perfekta bilder till bussreklam, tidningar och broschyrer m.m Han levererar alltid snabbt och till hög kvalitet. Anlitar man EdelPhoto vet man vad man får: proffsiga bilder, bra bemötande och snabb leverans.”

Leif Eriksson VD – Stjärnafyrkant Umeå/Skellefteå

“Edel har på ett inspirerat och humoristiskt sätt hjälpt oss att fånga våra kunder på bild i deras miljöer. Detta är både våran upplevelse samt våra kunder som blev fotograferade.”

Klas Friberg Regionchef – Sharp

”Vi har anlitat EdelPhoto med gott resultat. Snabb bildleverans och fina bilder tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet för våra önskemål.”

Helena Karlsson VD-assistent – Coop Nord