Åh vad nöj jag blev med de här bröllopsbilderna!! 😀

Hanna och Tomas är en av brudparen som har låtit mig vara en del av deras stora dag den här sommaren. Vi träffades utanför Umeå stadskyrkan och vi har faktiskt tagit alla bilder ca 150 meter runt om kyrkan. Det jag gillar mest om de här bilderna är att det ser ut som att vi har åkt till många olika ställer för att kunna ta bilderna, men vi har inte rört oss mer en 150 meter från stadskyrkan egentligen 🙂

Jag bjuder på några av bilderna

BRÖLLOPSFOTOGRAF SVERIGE--6211

BRÖLLOPSFOTOGRAF SVERIGE-42

BRÖLLOPSFOTOGRAF SVERIGE--6173

bröllopsfotograf umeå-33

bröllopsfotograf umeå-34

bröllopsfotograf umeå-22

bröllopsfotograf umeå-26

bröllopsfotograf umeå-23-2

bröllopsfotograf umeå-17

bröllopsfotograf umeå-10

Dom ville också ha några bilder med deras son, så vi tog några lekfulla bilder med honom! 😉

bröllopsfotograf umeå-30

bröllopsfotograf umeå-3

bröllopsfotograf umeå-13

bröllopsfotograf umeå-29

Ska du gifta dig under sommaren 2014?? Om ni vill boka mig som eran bröllopsfotograf så rekommenderar jag att ni gör det i god tid! Den har sommaren fick jag tyvärr tacka nej till många bröllop pga jag var redan fullbokat.