Jag har fotograferat många brudpar  men jag hade inte fotat en brud som skrattar lika mycket som Helena!! 😀 haha! Ja, vi skrattade från början till slutet, under ca 1,5 timmar fotosession har brudparen skrattat så hård att jag tror att dom fick ont i magen! Men det är bara ett positivt problem tycker jag!! Jag prioriterar att mina kunder ska ha roligt under tiden vi fotar då får man alltid naturliga och lekfulla bilder på dom! 🙂

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-3

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-4

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-2

Och här  nedan kommer mina favoriter bilder! 🙂

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-9

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-8

Bröllopsfotografer umeå-15

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-7

Den här bilden där bruden ”tvingar” brudgummen att komma in i kyrkan har blivit väldig populär hos mig. Många av mina kunder har bett mig att ta just den här bilden.

Men kolla vilken bilkö vi fick!! haha! 😀

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-1

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-11 copy

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-16

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-19

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-18

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-21

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-20

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-22

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-23

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-26

BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-25