Och här är sista bröllopet av bröllopssäsongen 2013! Jag blev såå glad att jag fick fotografera det här bröllopet under hösten och få alla de här fina höstfärgerna!! 😀 Camilla och Morgan är en par som hittade mig genom Josefin lustigs blogg, Camilla sa att hon älskade bilderna som jag tog på Josefine och Mikael lustigs bröllop och då ville hon att jag skulle också fotografera deras bröllop. Självklart blev jag glad och tackade ja! 🙂 Dom gifte sig i ett underbart ställe som heter Gammplatsen och ligger i Lycksele. Det fanns såå många fina locations där!

Jag älskar skådespelare Morgan freeman, så jag kallade Morgan för Morgan freeman då och då, så bärjade han skratta och jag passade på att ta bilder med en fint och naturlig leende!  Det var kul och jag gör allt för att göra mina kunder må bra och ha en rolig fotostund! 😀

Min assistent Matz Sigmark var med mig som vanlig och han var en underbar bra hjälp!

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-2-2

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-2443

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-2453

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-9976

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-9989

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-2

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-0069

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-9953

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-9923

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-9935

BRÖLLOPSFOTO - BRÖLLOPSFOTOGRAF UMEÅ-0157