Okej jag tycker att det blir bäst att fotografera bröllop utomhus, men jag måste säga att de här studiobilderna blev riktigt fina!! Speciellt svartvita foton, som ni vet om så gillar jag att använda skuggor i mina bilder och göra dom svartvita. Jag tycker att det blir mer än en bild! Det blir så konstnärligt fint tycker jag 🙂

Det finns mycket som jag gillar med bröllopsfotografering, bland annat hur mycket man kan skratta under en fotosession. Jag kämtar ganska mycket med brudparen och dom skrattar jätte, jätte mycket under tiden jag fotar dom. Till slut så tycker dom att fotograferingen var hur kul som helst! Det är så jag kan fånga alla äkta och naturliga leende som ni ser på alla mina bilder 🙂

bröllopsfotograf umeå-9611

bröllopsfotograf umeå-9638

bröllopsfotograf umeå-9513

bröllopsfotograf umeå-9543

bröllopsfotograf umeå-9656