Nils är en politiker med många frågor! Och i år anlitade han mig för att fånga alla hans frågor på bild. Detta gjorde vi under tre olika fotosessioner. Jag har redan bloggat om de två andra gånger som vi var ute och fotade, bilderna blev jätte bra! KLICKA HÄR om du vill se dom.

Här nedan kan ni se några av bilderna från sista gången vi var ute och fotade. Jag blir alltid imponerad av något nytt som jag få höra eller veta om Nils, denna gången blev jag imponerad av hur många språk han kan prata. Han pratade mycket spanska med mig, och helt plötsligt så började han prata franska med en tjej på universitet. Sen berättade han att han kan prata 6 olika språk!! Herre gud vad mycket!! 😀

fotograf umeå-0459

fotograf umeå-0378

fotograf umeå-0358

fotograf umeå-0429

Jag Hoppas att ni alla får en trevlig helg!! 😀 Jag ska fotografera ett bröllop på lördag och föreläsa om mitt företag på söndag, så det blir ingen helg för mig denna veckan 🙂