Här är Nils Seyen-Larsen! Han är en politiker som har varit kund hos mig i ca 1,5 år nu. Många känner till Nils i Umeå, han är en mycket inspirerande kille!! Första gången jag träffade honom jag blev chockad av hans livshistoria och posivitet!!

Nu ska han köra hans kampanj med miljöpartiet i nya valet och då anlitade han mig. Han har flera olika frågor som han vill lifta fram i hans kampanj, så vi fångade dom på kort. Och det är den här bilderna som kommer att användas för att marknadsföra Nils kampanj. Kul vad!! 🙂

Arbetsfrågor:

FOTOGRAF I UMEÅ - fotografer-0023

Sjukvårdsfrågor:

FOTOGRAF I UMEÅ - fotografer-9317

Utbildning/skolor frågor:

FOTOGRAF I UMEÅ - fotografer-9248

Transportfrågor:

FOTOGRAF I UMEÅ - fotografer-0097

Juridiska Frågor:

FOTOGRAF I UMEÅ - fotografer-0069

Integrationsfrågor:

FOTOGRAF I UMEÅ - fotografer-9277