Kolla vilka fina bröllopsfoton!! 😀 Cirka tre veckor sedan fotograferade jag Edward och Elins bröllop. Dom gifte sig i Umeå statskyrkan vilken jag gillar väldig mycket, jag har fotograferat många bröllop i den här kyrkan och har redan full koll på hur ljuset fungerar där i. Jag har mina tricks med ljuset som jag använder in i kyrkan beroende på hur väder är eller när på dagen vigseln ska ske. Det är alltså konst att fotografera i en kyrka, det är därför man ska anlita en proffsfotograf för detta om man vill ha bra bilder. Tänk på att man inte kan göra om vigseln! 🙂

Edward har varit kund till mig från tidigare, han ägde ett företag som jag brukar fota åt. Under tiden har vi blivit ganska bra kompisar så det var kul att få fotografera deras bröllop! Dom har världens sötaste barn!! Två dagar efter bröllopet såg jag deras barn mitt på stan och dom kom fram till mig och sa hej med en jätte stor leende! 🙂 Jag blev jätteglad!! 😀

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-7

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-6

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-4

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-5

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-3

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-1

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-2

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-9

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-12

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-11

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-13

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-10

bröllopsfoto - bröllopsfotograf-14