Här kommer bilderna från sista bröllopet som jag kommer att fota under den här säsongen/sommaren. Vilken är lite tråkigt för att nu måste man vänta ca ett år till för att folk börja gifta sig igen. Det är så himla roligt med bröllopsfotografering att man vill helst göra det lite oftare!! :-).

Elin & Lars heter dom, vi fotade lite på landet. Gud vad skoj det var!! Det var första gången som jag fick fota på en sånt miljö. Så jag ville som inte sluta fota. Efter ca en timme hade vi redan massor med fina bilder men jag ville inte sluta fotografera! haha! 😀

Vädret var perfekt, halv moln och half sol. Man kunde alltså inte ha haft en bättre fotodag! Jag gillade deras gammaldags tema på deras kläder.

Jag har fotograferat flera bröllop under sommaren som jag inte har hunnit bloggat om dom än, det kommer till September. Idag åker jag till Kuba och hälsar på släkten. Men studion är öppet som vanlig från 8:00 till 17:00, min kollega Tommi är här och ta emot alla dropp-in för körkortsfoto, id-foto, visumkort och köpa presentkort. Tommi kommer även att boka fotograferingstid både åt företag och privatpersoner så kan jag fota er när jag är tillbaka i kontoret den 1:a september.

Jag önskar er alla en toppen fortsättning på sommaren!! 😀 😀

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-3834

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0471

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-3884

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0462

 

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-3734

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0414

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0443

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0409

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0513

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0393

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0369

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-3840

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0327

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-0322

Bröllopsfotograf umeå - bröllopsbilder-3946